Vad kan vi hjälpa till med?

ID-märkning CHIP
15 minuter

Injektion
15 minuter

Om ditt djur har inlett en CARTROPHEN-, LIBRELA- eller SOLENSIA-behandling mot artros, eller en CYTOPOINT- eller ARTUVETRIN-behandling mot klåda så kan du boka de uppföljande injektionerna här.

Kloklippning
15 minuter

Kloklippning finns i tre olika prisnivåer beroende på hur svårt det är och hur mycket personal som krävs för att klippa klorna. Om ditt djur är mycket besvärligt att klippa klorna på är det bäst att ringa till kliniken, på 018-34 14 49 för tidsbokning, för att vi ska kunna säkerhetsställa att den personal som krävs finns tillgänglig. Om ditt djur behöver få lugnande för kloklippning behöver du ringa till kliniken för tidsbokning, och en större kostnad tillkommer då.

Progesteronprov
15 minuter

Här kan du boka tid för blodprovstagning av din tik för att kolla progesteron-nivån inför parning. Vi kan analysera provet direkt i vårat eget lab. Uppfödarrabatt gäller EJ på progesteronprov.

Stygntagning och/eller sårkontroll
15 minuter

Här kan du boka tid för stygntagning, dräntagning eller sårkontroll efter operation. OBS! Gäller ej kontroll efter tandextraktion, ring kliniken för detta. Ring till kliniken på 018-34 14 49 om djuret mår dåligt eller såret ser dåligt ut för snabbare tid eller tid hos veterinär. Om du tror att ditt djur behöver lugnande för besöket behöver du också ringa och boka tid.

Vaccination (EJ rabies/Leptospiros)
15 minuter

Här kan du boka tid för grundvaccination, påfyllnadsvaccination (Hund: DHPPi, Pi, KC, Katt: Tricat, Ducat, Kanin: MyxoRHD+) och herpesvaccination (OBS! Herpesvaccin är för tillfället restnoterat, vi har inget på lager så det går därför inte att boka tid för det). Vid uppvisande av uppfödarbevis gäller 20% rabatt. Vid uppvisande av medlemskap i Knivsta Brukshundklubb gäller 15% rabatt på hundvaccinationer (ej Herpes). Rabatter kan ej kombineras.