Vad kan vi hjälpa till med?

Avmaskning inför resa intygande i pass
15 minuter

Gäller en hund. Priset inkluderar avmaskningsmedel. Hunden måste vara chipmärkt. Ta med pass.

Hälsoundersökning
30 minuter

Hälsokontroll av frisk hund/katt. Består av anamnes och en klinisk undersökning där vi gör en övergripande bedömning av djurets status. Provtagning och utökad undersökning tillkommer.

Kemisk kastrering hund
30 minuter

Kemisk kastrering, verksamt under 6 månader. Ges till hund under huden.

Seniorkontroll Hund/Katt
45 minuter

Klinisk undersökning där vi fokuserar på den äldre djurets utmaningar/sjukdomar. Blodtrycksmätning & Blodprov för att i tidigt skede hitta eventuella sjukdommar. Träffar veterinär. Pris inkluderar klinisk undersökning samt analys av blod och urin. (Medtag urinprov). Kostnad är beroende av antalet analyser.

Vaccination 2-4 djur
30 minuter

Vaccination av 2 eller fler hundar och katter. Max 4 djur

Vaccination av 1 djur
15 minuter

Vaccination av Hund eller katt i Ekerö C. Tag med vaccinationskort/pass.

Kloklipp
15 minuter

Kloklipp hund eller katt som ej behöver lugnande. Träffar Djurvårdare hos Ekeröveterinären.

Tov/Lejonklippning
90 minuter

Tovklippning på katt där man lämnar kvar päls på ben, man och delar av svansen. Tovklippning sker efter att katten fått en lugnande spruta efter att veterinär först lyssnat på hjärtat. Din katt skall komma fastande från klockan 22.00 på kvällen, men vatten ska stå framme hela tiden. OBS! Får bara bokas för individer som upplevs som friska. Finns pågående sjukdom bör ni först kontakta oss för bedömning av risk med den lugnande sprutan.

Undersökning Hund Katt 45
45 minuter

Besök av hund och katt till veterinär i Ekerö Centrum. Ange gärna en kort sammanfattning av vad erat djur behöver hjälp med. Kostnad för provtagning och behandling tillkommer.

Veterinärkonsultation, återbesök
30 minuter

Uppföljning av pågående utredning hos Ekeröveterinären där djuret sökt för samma symtom inom de senaste 14 dagarna. Kostnad för provtagning och behandling tillkommer.

Tandkonsultation inför eventuell åtgärd
30 minuter

Första besöket. Träffar veterinär inför tandåtgärd. Där görs en första bedömning. På äldre djur tas även blodprov. Detta för att bedömma risk med narkos. Denna bokning gäller enbart för djur som inte fått tänderna åtgärdade hos oss tidigare. Ni som har varit hos oss tidigare är välkomna att höra av er via mail för bokning.