Vad kan vi hjälpa till med?

Chipmärkning
20 minuter

Detta är den vanligaste metoden av id-märkning. Från 1 Januari 2023 ska alla katter ID-märkas, även innekatter. Har du flera djur kan de också bokas in på denna bokning.

Pass till ditt djur
15 minuter

Vi utfärdar ett pass som gäller för utlandsresa åt hund, katt, kanin, iller, fåglar, reptiler och övriga smådjur. Ett djur per pass. Har du flera djur kan de också bokas in på denna bokning.

Vaccination Hund
15 minuter

Här kan du vaccinera din hund. 1. Valpsjuka, parvo, liten del kennelhosta, smittsam leverinflammation (hundens basvaccin)-Nobivac Dhppi. 600 kr 2. Kennelhostans virusar samt bakterien Bordetella-Nobivac KC. Ges i nosen. 600 kr. 3. Kennelhostans bakterie Bordetella-Versican Plus Bb Oral. Ges i munnen. 600 kr. 4. Rabies-Rabisin 3 års spruta. Ges som injektion. 600 kr. 5. Leptospira-Nobivac L4. Ges som injektion. 600 kr. 6. Leishmania-Letifend. Ges som injektion. 900 kr (Beställningsvara). Att veta vilket vaccin som behövs kan vara svårt. Vi hjälper dig att avgöra vad som är bäst för din hund. Har du andra sjukdomar eller vaccin du vill vaccinera ditt djur med är det säkrast att maila (salabacke@djurdoktorn.nu). Ta med vaccinationsintyg om det finns. Behöver ditt djur ett pass ordnar vi det till en kostnad av 600 kr.

Vaccination Iller
15 minuter

Här kan du vaccinera din iller. Basvaccin: valpsjuka. 600 kr. Rabies. 600 kr Vi hjälper dig att avgöra vad som är bäst för din iller. Har du särskilda sjukdomar eller andra vaccin du vill vaccinera ditt djur med är det säkrast att maila (salabacke@djurdoktorn.nu). Ta med vaccinationsintyg om det finns. Behöver ditt djur ett pass ordnar vi det för 600 kr.

Vaccination Kanin
15 minuter

Här kan du vaccinera din kanin. Basvaccin: gulsot och kaninpest, senast uppdaterat vaccin. 600 kr. Vi hjälper dig att avgöra vad som är bäst för din kanin. Har du särskilda sjukdomar eller vaccin du vill vaccinera ditt djur med är det säkrast att maila (info@djurdoktorn.nu). Ta med vaccinationsintyg om det finns. Behöver ditt djur ett pass ordnar vi det för 600 kr.

Vaccination Katt
15 minuter

Här kan du vaccinera din katt. Basvaccin: kattpest, kattsnuva 600 kr. Rabies 600 kr. Vi hjälper dig att avgöra vad som är bäst för din katt. Har du särskilda sjukdomar eller vaccin du vill vaccinera ditt djur med är det säkrast att maila (salabacke@djurdoktorn.nu). Ta med vaccinationsintyg om det finns. Behöver ditt djur ett pass ordnar vi det för 600 kr.